28.03.2024

Любому Лєрчику: друзі тернопільського музиканта Валерія Ільківа втілюють його плани вже після смерті друга

Креатор буд

Вже 9 днів поряд немає хорошого друга, через це на очах сльози. Валерій Ільків – тернопільський музикант, пішов із життя передчасно, у 33 роки. Чоловік помер у лікарні від хвороби підшлункової залози. Музикантом його пам’ятають з дитинства, тому усі друзі знають, що Валерій мав багато планів.

Зокрема, хотів аби світ побачив його авторський альбом, розповів друг Валерія, музикант “Gunz live band” Назарій Юник.

І альбом таки вийде в світ, переконують друзі, щоправда дуже шкодують, що сам Лєрчик, його не почує. Також, планують влаштувати концерт його пам’яті.

Друзі зізнаються, всіма силами хочуть завершити розпочаті проєкти музиканта. А ще, не вірять, що пішов від них їх любий Лєрчик – саме так вони називали друга.

Скромний, щирий, добрий – таким у пам’яті близьких залишиться Валерій. Усі, хто знав музиканта відзначають одну рису – він дуже любив обійматись.

Його поважали, до нього дослухалися, його музикою надихались, а ідеї завжди підтримували, бо знали, що він профі у своїй справі. Єдине, про що зараз шкодують друзі – це те, що не встигли сказати Лєрчику багато речей.

Тепер друзі лише збираються на студії, де Валерій творив і проводив значну частину свого часу. Тут все про нього нагадує кожної хвилини. І ось, у такому тісному колі, вони вкотре переслуховують музичні твори Валерія, згадуючи його.

Вічна пам’ять Валерію Ільківу. Гітаристу, клавішному, барабанщику, автору та аранжувальнику, музиканту, який творив у більш, ніж 10 гуртах. Світній людині, яку сотні знайомих ще довго будуть згадувати добрими словами.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,