26.04.2024

Квіти і щирі слова подяки: тернопільських працівників освіти привітали із професійним святом

Ваша реклама

Майже пів сотні освітян Тернополя нагородили подяками, грамотами та годинниками. Відбулось дійство в Українському домі “Перемога” напередодні Дня працівника освіти.

Серед нагороджених – директорка Тернопільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №4 Наталія Левенець. Жінка отримала сертифікат у номінації “Моя школа – моє життя”. Адже у школі працює вже 48 років. Запевняє, цей заклад для неї, як другий дім.

У номінації “Академія успіху” сертифікат отримала Тернопільська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №3 з поглибленим вивченням іноземних мов. Вручили нагороду директорці закладу – Руслані Петрокушин. Педагог розповіла, за 26 років, ніколи не пошкодувала, що обрала саме цю професію. А 2020 рік став роком викликів дистанційного навчання та нових навиків, які їхній навчальний заклад успішно засвоїв.

Вручили нагороди та висловили слова подяки освітянам представники влади. Міський голова Тернополя Сергій Надал зазначив, що завдяки професійності працівників освіти за час карантину учні міста успішно адаптувались до дистанційного навчання, а начальниця Управління освіти і науки ТМР Ольга Похиляк відзначила, що окрім фахових предметів вчителі дають і зразкові уроки громадянської активності та порядності.

Телеканал Тернопіль 1, приєднується до вітань працівників освіти. Хай на вустах завжди буде посмішка, а ваша благородна професія збагачує світ мудрістю, знаннями, милосердям та людяністю. Щиро дякуємо вам за виховання найціннішого – майбутніх поколінь українців!



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,