25.04.2024

Крупногабаритні посилки почне доставляти Укрпошта з 1 липня

Креатор буд

Фото з вільних джерел

Зміни в роботі “Укрпошти”. Компанія повертається до довоєнного графіку роботи. За індивідуальним графіком, зважаючи на ситуацію, працюватимуть лише відділення на окупованих територіях Херсонської, Запорізької, Луганської та Донецької областей та щойно звільнені від рашистів населені пункти.

Важливі зміни відбулися в доставці крупногабаритних відправлень. Працівники Укрпошти будуть приймати та доставляти крупногабаритні посилки: велосипеди, автомобільні бампери, пуфи та інше в усіх обласних центрах, а також в містах: Кременчук, Краматорськ, Кривий Ріг, у виділених відділеннях для таких відправлень. Крупногабаритним вважається відправлення фактичною вагою до 30 кг, довжиною найбільшої сторони від 0,7 м до 2 м, та сумою всіх сторін (висота + довжина + ширина) – до 3,5 м.

Також запровадили зміни і для відправлень вагою понад 30 кг. Максимальна маса такого відправлення збільшується до 600 кг. Таким чином, клієнти зможуть пересилати за привабливими тарифами Укрпошти ще більше товарів різних габаритів.

 



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,