20.04.2024

Карантин у Теребовлі: чи дотримуються в місті встановлених обмежень та правил

Креатор буд

Всі райони Тернопільської області в “помаранчевій” карантинній зоні. І так вже впродовж майже місяця. Наша знімальна група поїхала у Теребовлю для того, аби дізнатися, яка там ситуація.

Місцеві мешканці кажуть, до карантинних обмежень вже звикли. Дотримуються соціальної дистанції та маскового режиму у приміщеннях.

Масковий режим в місцях масового скупчення та закритих приміщеннях, а також зачинені спортивні центри – це лише деякі з обмежень, які зараз діють в районному центрі. Та жителі Теребовлі кажуть, що найскладніша ситуація із громадським транспортом, адже через обмеження чимало людей не можуть з навколишніх  сіл  доїхати до міста. Зокрема, причина і втому, що водії беруть лише ту кількість пасажирів, скільки є в транспорті місць для сидіння.

Що стосується освітніх установ, то навчальний процес проводять у стаціонарному режимі. Оля і Мар’яна, студентки місцевого коледжу, кажуть, на парах працюють наполегливо, аби вивчити якнайбільше. Запевняють, дотримуються і вимог карантину як в навчальному закладі, так і поза ним.

Загалом в Теребовлянському районі від початку захворюваності підтвердили 524 випадки COVID-19.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,