25.04.2024

Хоче об’їхати на велосипеді увесь світ: тернополяни зустрілися з відомим бразильським мандрівником

Креатор буд

Хоче об’їхати на велосипеді увесь світ. Міка Махконджіс джи Фрейтас – чоловік, який на велосипеді об’їхав тисячі кілометрів і цими вихідними завітав до Тернополя.

Каже, захоплюється велоподорожами вже давно, а близькі та рідні цілком підтримують його у всіх нових починаннях, адже бачать, що завдяки цьому – він щасливий.

Міка розповідає, на велосипеді проїхав десятки країн. В Україні ж чоловік також мав складну, але цікаву експедицію – 2000 кілометрів карпатськими схилами. Тепер же бразилець приїхав до Тернополя, аби поділитися досвідом і надихнути всіх на нові звершення.

Тренерка у тренінговому центрі “Соло” Катерина Вустич переконана, що в кожної людини можна чогось навчитися. Дуже цікаво вчитися в тих людей, які мають особливий, незвичайний досвід і ті, які ставлять собі виклики і творять результати. Вони живуть так, як їм подобається. Так і виникла ідея організувати зустріч із Мікою, каже Катерина Вустич.

Директорка тренінгового центру “Соло” Анастасія Огінська каже, коли дізналася, що Міка відвідає Тернопіль – одразу ж запросила його на зустріч. Адже історія цього професора-мандрівника вже надихнула сотні людей у всьому світі на підкорення нових вершин.

Більше про події, які організовують у тренінговому центрі «Соло», можна дізнатися на офіційних сторінках у соціальних мережах.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,