25.04.2024

Динозаври, канатні сітки, гірки та каруселі: сімейний відпочинок у парку розваг “УРУРУ” на Львівщині

Ваша реклама

Більше двох десятків “живих” динозаврів можна побачити у парку розваг “УРУРУ” на Львівщині. Серед них – трицератопрс, анкілозавр та птеранодон. Усі вони – рухомі та навіть видають звуки.

Автор проєкту парку розваг “УРУРУ” Роман Санін розповів, що цих динозаврів виготовили у китайській провінції. Саме звідти постачають  ящурів у найкращі парки розваг світу. Власники  “УРУРУ” подбали про те, щоб у них були всі види динозаврів, яких люблять діти. Малеча, з якою спілкувалася наша знімальна група і справді в захваті від побаченого.

У парку розваг “Уруру” можна зустріти не тільки динозаврів. Тут є чимало розваг для дітей, цікаво буде і дорослим. До прикладу, тут можна полазити на таких сітках, які натягнуті між деревами на висоті від 3-х до 7-ми метрів над землею. Витримують вони на квадратний метр навіть 500 кілограм ваги. Роман Санін зауважує, що виробник таких сіток – німецький, а постачають їх по терарії всієї Європи.

Ідею такого парку Роман запозичив у Англії. Каже, там схожих – чимало. Натомість, в Україні такий парк сіток чи не єдиний. Відвідувачі – задоволені.

“УРУРУ” – це сім із половиною гектарів розваг для дітей різного віку, підлітків та дорослих. Та, щоб ще більше дивувати своїх гостей – власники парку вже працюють над розширенням і новими атракціями. За планами, тут ще будуть хатинки з різними героями, ще більше динозаврів та атракціонів.

Щодо вартості, то наразі для однієї особи вхід – 150 гривен. Безкоштовно зайти можуть лише відвідувачі, зростом не вище 90 сантиметрів.

Парк розваг “Уруру” розташований біля Старого Села на Львівщині. Динозаврів видно здалеку, тож проїжджаючи повз – важко не помітити. Та, щоб потрапити туди, вам доведеться заїхати у “Бухту вікінгів”. В “УРУРУ” радять, плануючи відпочинок не забудьте засіб від комарів, адже тут, заплативши за вхід, ви зможете провести цілий день.

До речі, відвідувачі на території можуть і спланувати нічліг, адже тут є будиночки для гостей та готель.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,