26.04.2024

Дванадцять жінок-військових стануть обличчями особливого календаря

Креатор буд

Дванадцять жінок-військових стануть обличчями особливого проєкту – календаря з найкрасивішими дівчатами «Тернопільського професійного коледжу з посиленою військовою та фізичною підготовкою». Ініціатором та керівником проєкту став Андрій Підлужний.

«Жінки також сильні і можуть бути супер-класними військовими». Чути такі слова від мініатюрної дівчини дуже незвично. Жінка-військова – яскравий приклад поєднання сили, відваги та справжньої жіночої краси. Командир роти, лейтенант Іванна Сабадаш – одна з дванадцяти тих,  хто стануть обличчями календаря з найкрасивішими дівчатами «Тернопільського професійного коледжу з посиленою військовою та фізичною підготовкою».

Ініціатор та керівник проєкту Андрій Підлужний каже, календарем хочуть продемонструвати, що українки у військовій формі надзвичайно красиві.

Локацією для фотосесії обрали Збаразький пісочний кар’єр. Атмосфера під час зйомки захоплює. Камуфляжні форми та гвинтівки, а головне – дюжина непересічних дівчат, які служитимуть у Збройних Силах України. Офіцер-вихователь Іванна Сабадаш зауважила, що дівчата-військові нічим не поступаються військовим-чоловікам.

Ініціатор проєкту зазначає, що вже кілька років тематика війни стала невід’ємною частиною життя кожного українця. І саме такі проєкти не лише популяризують патріотизм, а й показують світу, що українська жінка – найкрасивіша, а у військовій формі – ще й дуже небезпечна.

Фотографує дівчат Вілена Орловська. Вона розповіла, що відчуває особливу відповідальність, адже така фотосесія у її житті – перша.

Дівчата ж запевняють, що їхня  військова форма – це не образ для фотосесії, це покликання, якому не зрадять.

 



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,