26.04.2024

“Цього року було простеньке”: тернопільські абітурієнти про ЗНО з англійської  мови

Ваша реклама

О 13:45 перші абітурієнти вийшли з пункту тестування. Сьогодні випускники по всій Україні складали ЗНО з англійської мови. Його прийнято вважати одним із найскладніших.

Та це не про цьогорічні тести, запевняють нас абітурієнти, які одними із перших впоралися із завданнями. Наприклад, абітурієнтка Юля розповіла, що на тестування витратила півтори години і труднощів не відчула.

Впевнений у правильності своїх відповідей і Матвій. Хлопець каже, готувався до тестування без репетитора, адже в школі мав по 5 уроків англійської на тиждень.

Абітурієнти кажуть, одними із найскладніших були завдання на знання граматики та аудіювання. Все ж, більшість все ж таки у своїх силах впевнені і сподіваються отримати високі бали.

Та, зізнаються випускники, писати тести було важко через умови проведення. Адже всі учасники тестування мали бути в масках, дотримуватися дистанції та усіх правил безпеки. Кажуть, постійно дихати в масках важко.

Окрім абітурієнтів біля пункту тестування чимало батьків. Ті розповідають, хвилюються не менше власних дітей.

Вже по завершенні тестування чи не усе подвір’я 10-ї школи заповнилося людьми. Абітурієнти чекають на свої зошити з завданнями. Хтось вже сьогодні самостійно рахуватиме правильні відповіді, інші чекатимуть декілька тижнів офіційних балів.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,