25.04.2024

Чемпіонат України з волейболу: поліцейські Тернопільщини вибороли бронзу

Креатор буд

Чемпіонат України з волейболу серед чоловічих команд вищої ліги відбувся на базі Тернопільського національного економічного університету. У змаганнях взяли участь і працівники Управління поліції охорони в Тернопільській області, які входять до складу команди «ДСО-ТНЕУ».

Волейбольну команду «ДСО-ТНЕУ» створили у 2013 році, за ініціативи керівника підрозділу поліції охорони Олега Іващенка. Спортсмени спочатку брали участь в обласних чемпіонатах з волейболу, а згодом увійшли в першу лігу чемпіонату України.

Сьогодні гравці команди, під керівництвом свого тренера Юрія Кравцова, показують високі результати на всеукраїнському рівні. За результатами волейбольного сезону 2019-2020 років тернопільські гравці посіли третє командне місце.

Начальник тернопільської поліції Олександр Богомол, який також є президентом громадської організації «Федерація волейболу Тернопільської області», привітав учасників чемпіонату та подякував гравцям за командну роботу.

Ігри відбувалися в запеклій боротьбі. Гравці демонстрували хорошу техніку та фізичну підготовку. Переможцями чемпіонату стала команда «Прибилів» з Тлумача, на Івано-Франківщині, друге місце здобув спортивний клуб «МХП -Вінниця». Третє місце виборола тернопільська команда «ДСО-ТНЕУ».

Голова Директорату громадської організації “Федерація волейболу України” Андрій Льопа подякував спортсменам та організаторам за видовищні змагання.

Переможців та призерів чемпіонату нагородили медалями та кубками.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,