03.05.2024

Бив чи не бив: версії скандалу у Білецькій ОТГ

Креатор буд

“Дмитре Васильовичу, як вам підіймати руку на жінку? Нормально? Сильним себе почуваєте?” − тиждень тому Лілія Бачун опублікувала в соцмережі пост із такими словами. Мовляв, Дмитро Малик, голова Білецької ОТГ, вдарив її маму, Оксану Бачун. Потерпіла працює секретарем Білецької сільської ради.

Весь тиждень ми намагались дізнатись обставини події. Постраждала каже, через емоційний стрес говорити не могла. Ми поспілкувались із донькою пані Оксани. Телефоном вона розповіла, що про сутичку їй повідомили депутати ОТГ.

Пані Оксана ж розповіла доньці, що в них з головою стався словесний конфлікт і той вдарив секретаря у передпліччя. Жінку госпіталізували у лікарню, поліція зняла побої.

Правоохоронці натомість повідомили, проводять перевірку щодо можливих неправомірних дій голови ОТГ.

Т1 Новини поїхали у Білецьку громаду щоб почути, що скаже голова. Там зібрались і жителі громади, які теж хочуть знати правду. Голова громади Дмитро Малик і нас, і жителів Білої переконує − не бив Оксану Бачун.

З’ясовувати обставини та визначати, що ж відбулося насправді буде поліція. Тим часом жителі ОТГ розділились на 2 табори. Є ті, хто підтримують голову ОТГ і не вірять, що він міг підняти руку на жінку, та ті, хто чули крики під час розмови і довіряють словам секретаря.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,