29.03.2024

Браслети з останньої довоєнної партії металу “Азовсталі” продають, щоб закупити дрони для ЗСУ

Ваша реклама

Фото: Офіс президента

Придбати браслети та підтримати українських військових. Фандрейзингова платформа United24 запустила доброчинний проєкт “Азовсталь. Символ незламності”. Кожен охочий має змогу придбати браслети, виготовлені з добавлянням металу з останньої довоєнної партії заводу “Азовсталь”. Виручені з продажу прикрас гроші скерують на закупівлю дронів для ЗСУ.

Дизайн браслетів — паракорд був обраний невипадково, адже саме таким шнурком користуються наші військові. Він витримує до 250 кілограмів і ще більше акцентує увагу на ідеї сили в браслеті. Щодо сталі, то саме з такого матеріалу в 1981 році була виготовлена шахта для запуску космічного корабля, у 2012-му — новий саркофаг на ЧАЕС. У 2022-му листопрокатний цех, в якому багато років працював стан 3600, став одним із місць, де героїчно тримали оборону своєї сталевої фортеці захисники й захисниці Маріуполя.

Через обмежений обсяг сталі перша партія браслетів налічує 10 тис. штук. Вартість виробу – 1500 грн. Придбати браслет можна на сайті United24, у мережі фірмових ювелірних магазинів SOVA або на сайті azovstal.u24.gov.ua. Доставлятиме вироби власним коштом “Нова пошта”.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,