25.04.2024

Baby-boom на каналі “Тернопіль1”: чим 2020 рік запам’ятається нашому колективу

Креатор буд

Радість, якою ми не могли не поділитись. 2020 рік для колективу каналу “Тернопіль1” запам’ятається радісними подіями. Четверо наших колег стали батьками. Троє дівчаток та хлопчик поповнили наш творчий колектив. Тож про всіх по-порядку.

19 вересня світ побачила Вікторія, донечка нашої ведучої програм “Така як є” та “9 місяців” — Надії Царик-Янець. Дівчинка попросилась на світ раніше запланованого терміну. До того ж, Надя стала мамою вдруге.

Майже через місяць, а саме 16 жовтня, татусем став наш оператор АСБ та монтажу новинного відділу Віталій Куземко. У них із дружиною Іриною народилась донечка, її назвали Мартусею. Віталіку вдається поєднувати роботу і батьківство. Та зізнається, інколи хочеться задрімати на робочому місці.

Син народився у нашого креативного продюсера Андрія Човгана. Малюка назвали Емілем. Народився він 22 грудня вагою 2730 грам. Молодий татко жартує, характер у малого зараз як у всіх чоловіків — їсть, спить та ходить в туалет. А ще малюк обожнює, коли тато співає смішних авторських пісень.

А днями відпустили додому нашу шеф-редакторку відділу “Рroduction” Світлану Наконечну. 24 грудня на світ з’явилась її донечка — Соня Цимбал.

Колектив каналу “Тернопіль1” вітає колег із народженням діток. Бажаємо усім легкого батьківства, міцного здоров’я малечі та якомога швидше повернутися у медіапростір.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,