30.04.2024

Порядок у судах Тернопільщини: поліцейські, рятувальники та співробітники судової охорони вдосконалювали свої вміння

Ваша реклама

Працівники силових структур вчилися протидіяти правопорушенням, вчиненим щодо судів та на території судових інстанцій. Місцем навчань обрали Збаразький районний суд.

Зі слів начальника територіального управління Служби судової охорони у Тернопільській області Едуарда Кольцова, відпрацьовувалися практичні заходи щодо забезпечення громадського порядку та безпеки в судах.

В рамках навчань були змодельовані наступні ситуації: несанкціоноване проникнення до судового засідання, посягання на здоров’я судді, а також перевірка громадян на предмет наявності в них вогнепальної зброї.

Разом зі співробітниками управління Державної служби надзвичайних ситуацій також відпрацьовували алгоритм дій щодо подолання пожежної та інших небезпек в приміщенні суду та на прилеглих територіях.

Навчання пройшли успішно. Поліцейські, рятувальники та співробітники судової охорони довели здатність злагоджено протидіяти правопорушенням, вчиненим на території суддів. Ефективність таких заходів – у практичному застосуванні.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,