30.04.2024

Переможців конкурсу “Кращий заклад загальної середньої освіти” визначили на Тернопільщині

Ваша реклама

Результати конкурсу “Кращий заклад загальної середньої освіти-2020” оголосили на Тернопільщині. І нагородили переможців.

36 років в освіті, 10 з яких на посаді директорки навчального закладу. Пані Олександра приїхала із Гусятина, аби забрати заслужені нагороди. Завдяки спільним зусиллям педагогів, її навчальний заклад переміг у конкурсі “Кращий заклад загальної середньої освіти-2020”. Самій пані Олександрі, як керівниці, вручили почесну грамоту Міністерства освіти і науки України.

“Це щоденна клопітка робота. А досягати результат можна тоді, коли ти любиш свою роботу. А я люблю свою роботу, це моє покликання”, — наголошує директорка ЗОШ I-III ступенів смт. Гусятин Олександра Демкура.

У конкурсі перемогли ще 2 навчальні заклади. Це Заліщицька гімназія та школа у селі Дзвиняч.

Відзначили і найкращих педагогів. Серед них і Олександра Грабовська. За свою віддану працю та популяризацію української мови отримала нагрудний знак “Відмінник освіти”.

Серед нагороджених є й учні. Робота 10-класників Кам’янківської школи Андрія та Максима вразила членів комісії. Хлопцям вдалось зняти цікаву відеопрезентацію свого навчального закладу. Кажуть, хотіли відійти від традиційних форматів зйомки, тому намагались на повну втілити свою фантазію.

Конкурс, який зібрав найкращих освітян із Тернопільщини провели з ініціативи голови Тернопільської ОДА Володимира Труша. Обирали переможців за різними критеріями. Але результати виконаної роботи вкотре доказали, що Тернопільщина має справжніх професіоналів.

Учасників конкурсу також нагороджували в окремих номінаціях. Зокрема, “Новий освітній простір — джерело успіху дитини”, “Гордість і надія краю”. Загалом на участь у конкурсі “Кращий заклад загальної середньої освіти-2020” подали 30 заявок.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,