27.04.2024

3-го червня – Всесвітній день велосипедиста

Креатор буд

Сьогодні у світі відзначають День велосипедиста. Наша знімальна група поспілкувалася із Вікторією Паздерською, яка двоколісним користується постійно.

Дівчині 26 і вона зізнається – це її стиль життя. На роботу, за покупками чи на прогулянку – щодня велосипедом. Це транспорт, який супроводжує дівчину з дитинства. Каже, кросівки та спортивний костюм з нею завжди. І не дивно, адже вона працює тренором і дотримується здорового способу життя.

Комфорт має бути в усьому, переконана Вікторія, тому важливим для неї є і локації, якими вона курсує. Доріжки для велосипедиста – перший пріоритет. Найкраще обладнані в Тернополі, зізнається, – біля ставу. Помітила дівчина і те, що пішоходи ставляться до власників екотранспорту з розумінням: не ходять велодоріжками та реагують на сигнали велосипедиста.

Людей, які пересідають на екотранспорт у місті стає все більше. Це не лише спортивне захоплення, а стиль життя. Опитані нашою знімальною групою тернополяни зізнаються – кайфують від того, що мають нагоду і можливість пересуватись саме екотранспортом.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,