29.03.2024

Юлія Тимошенко заявила, що держустанови з жовтня платитимуть за газ ще більше

Креатор буд

Видобуток українського газу коштує близько 1 гривні за кубічний метр. А людям його продають майже в 8 разів дорожче. Про це заявила Голова партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко з трибуни Верховної Ради.

Під час виступу депутатка процитувала слова головного виконавчого директора НАК “Нафтогаз Україна” Отто Ватерландера.

«І тоді у мене запитання до усіх нас: ми що народ не представляємо, тут зовсім депутатів немає, чому ми даємо право сьогодні навіть у постачальника останньої надії НАК Нафтогазу брати газ для населення по 7.99, хто дав право 800% заробляти на бідних українських родинах, які не можуть звести кінці з кінцями», — заявила лідер партії ВО «Батьківщина» Юлія Тимошенко.

Також Юлія Тимошенко додала, з жовтня бюджетним установам, тобто школам, дитсадкам, лікарням, газ будуть продавати по 24 гривні за кубометр. Тому нардепку дивує, що з цього приводу не було жодних заяв ні від президента, ні від уряду, ні від монобільшості в парламенті. Команда “Батьківщини” закликає діяти негайно.

Юлія Тимошенко переконана, що продавати під час кризи, коронавірусу, згортання економіки українцям власний газ у 8 разів дорожче, ніж він реально коштує, це кримінальний злочин.

Лише радикальні діють покладуть край обкраданню українців, переконані в ВО “Батьківщина”. Там готові змінювати ситуацію.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,