18.04.2024

Передвиборча агітація

“Європейська Солідарність” представила команду, яка братиме участь на місцевих виборах

Креатор буд

Успішні громадські діячі, підприємці, освітяни, медики та волонтери. У Тернополі представили команду людей, які відстоюватимуть засади політсили “Європейська Солідарність” у місті та області.

Кандидат на посаду міського голови Тернополя – Віктор Овчарук. Наразі він голова Тернопільської обласної ради, разом з тим – талановитий медик. Каже, знає як зробити файне ще комфортнішим та європейським, адже має досвід у забезпеченні прозорого та зрозумілого бюджету. Серед пріоритетів виділяє соціальні проекти, особливо у підтримці адресної грошовій допомоги, зокрема, пенсіонерам, які сьогодні отримують найменшу пенсію.

Партійці кажуть, одне із важливих завдань, які ставлять перед собою кандидати у депутати міської, районної та обласної рад – розвиток медицини. Особливо гостро це питання стоїть в умовах епідемії коронавірусу.

Степан Барна, який очолює список кандидатів у Тернопільську обласну раду від політичної партії “Європейська Солідарність” зазначив, що метою партії є реформи медицини, житлово-комунального господарства, впровадження децентралізації і збереження курсу держави на децентралізацію.

Кандидати зазначають, «Європейська Солідарність» об’єднала людей, які готові працювати заради нашої області та її мешканців. Серед них і військові та учасники бойових дій. Люди, які боронили та боронять кордони України та знають, як правильно дати відсіч ворогу та завершити війну з агресором.

Кандидат у депутати до Тернопільської обласної ради від політичної партії “Європейська Солідарність”, співзасновник громадського руху ветеранів та волонтерів “Захисти Україну” Валерій Чоботар вважає, що зараз країна не має головнокомандувача. І це, зізнається, його лякає і змушує іти в політику, адже розуміє свою відповідальність перед своїми дітьми, друзями та тими, хто загинув на війні на Сході.

Лідери партії кажуть, “Європейська Солідарність” – це загальнонаціональна політична команда, яка здатна подолати 5%-ий бар’єр у всіх регіонах України. Команда, яка відстоює вступ у ЄС та НАТО. Мета – зберегти європейські цінності на Тернопіллі і забезпечити соціальними стандартами життя громадян нашої держави.

Народна депутатка України від політичної партії “Європейська Солідарність” Софія Федина зазначила, що саме тому партія йде на вибори із чітким гаслом – місцеві вибори – це не тільки про місцеві проблеми (дороги, каналізації, сміття, тротуари), а й чіткий цивілізаційний вибір того, якими ми будемо і на скільки ми зможемо захистити інтереси України на місцях.

Сьогодні “Європейська Солідарність” – головна опозиційна політична сила, кажуть партійці. ЄС дійсно відстоює проукраїнський та проєвропейський курс і бореться з реваншистами. Це команда однодумців, які прагнуть продовження реформ, завдяки яким Україна стане справжньою європейською державою.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,