29.03.2024

Передвиборча агітація

“Європейська Солідарність” на Тернопільщині представила кандидатів, які йдуть на місцеві вибори

Креатор буд

У Тернополі представили команду “Європейської Солідарності”. Це – більше тисячі кандидатів у депутати та кандидатів на посади сільських, селищних та міських голів. Усі вони на виборах 25 жовтня боротимуться за право представляти інтереси громад в органах місцевого самоврядування. 

Представники партії кажуть, зараз головні завдання “Європейської Солідарності” – зупинити реванш проросійських сил та олігархату і не допустити згортання реформ в Україні.

Голова Тернопільської територіальної організації партії “Європейська Солідарність” Степан Барна каже, що перед командою “ЄС” на Тернопільщині стоять завдання перемоги команди патріотів, фахівців, які готові взяти на себе відповідальність за долю області. У сфері здоров’я та медицини, економіки та підтримки бізнесу, екології та довкілля, туризму, розвитку інфраструктури, доріг, шкіл та садочків.

Перебуваючи на Тернопіллі лідер ЄС Петро Порошенко назвав прізвище, кому доручили боротись за крісло міського голови Тернополя. Претендентом в кандидати став  діючий голова обласної ради – Віктор Овчарук. За словами Петра Порошенка, саме він є одним із ініціаторів децентралізації на Тернопільщині.

Претендент у кандидати на посаду міського голови Тернополя Віктор Овчарук каже, що Тернопіль завжди підтримував українське військо, а тернополяни одними із першими перших стали на захист української держави під час окупації. Саме тому гасло “ЄС” – армія, мова, віра, як ніщо інше, яскраво ілюструє основоположні цінності жителів Тернополя.

Сам же лідер ЄС, п’ятий президент України Петро Порошенко, говорив про проблеми та виклики, які сьогодні стоять перед українцями та мешканцями Тернопільщини. Він зауважив, що область втратила 150 мільярдів гривень державної допомоги, які надавалися до цього. Зупинена й програма будівництва футбольних майданчиків, на половину зараз скорочені програми ДФРР та соціального розвитку території.

До команди “ЄС” на Тернопільщині увійшли медики, освітяни, науковці, юристи, підприємці та громадські діячі. Вони розвиватимуть окремі галузі у громадах регіону. “Європейська Солідарність” згуртувала також і патріотів та військових.

Активіст громадського руху “Захисти Україну” Дмитро Гайдуцький зазначив, що у команді чимало його побратимів, людей, яких він дуже поважає. Це, каже, люди, які пройшли Донецький аеропорт, Дебальцевську війну, це люди, які є кавалерами орденів. І ці люди зараз хочуть побачити в країні розуміння, а його немає, бо при владі не ті, кому болить Україна.

Під час зустрічі  кожен з членів команди озвучив своє бачення подальшого розвитку місцевої громади. Члени ЄС наголосили, що продовжать будувати європейську Україну, бо саме цього зараз потребує народ.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,