05.05.2024

Як тернопільські блогери наближають перемогу України

Креатор буд

Згуртувалися задля перемоги. З 24 лютого інформаційний фронт соцмереж укріплюють українські блогери. За сім тижнів протистояння російському вторгненню їм вдалось донести важливу, а головне правдиву інформацію до своїх фоловерів. Хто вбивця, хто потерпає, хто приховує, а хто кричить на весь світ про допомогу.

Нині ми звикли черпати новини з інтернету, не думаючи про те скільки інфобруду там є. Тож завдання блогерів –  розповідати своїм читачам про реальну ситуацію і події в Україні. Журналісти поспілкувалися з блогерами про те, як змінилася їхня діяльність з початку повномасштабної війни.

Маючи велику аудиторію глядачів і читачів, важливо доносити не лише новини, а й власну позицію, переконані блогери. На відміну від них, російські лідери думок вже другий місяць плачуть від того, що їм блокують соцмережі, у країні закривають відомі заклади та магазини.

Чимало тернопільських блогерів рекламу у блозі зробили безкоштовною. Допомагають усім, кому потрібна інформаційна підтримка.

“Я розумію, наскільки важко зараз працювати. А працювати треба. І майже кожен українець, яким працює – допомагає переселенцям. І це взаємообмін допомоги в Україні”, — відзначає блогерка Олена Абакумова.

Подробиці — у сюжеті.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,