29.04.2024

Винні у смерті Віталія Гнатишина сидітимуть за ґратами

Ваша реклама

Сьогодні відбулося чергове засідання суду у справі вбивства Віталія Гнатишина. Цього разу – апеляційного. Обвинувачувані хотіли пом’якшення вироку. Нагадаємо, суд першої інстанції призначив Володимиру Біляшевичу та Сергію Терендеху 7 та 10 років позбавлення волі.

Після виступів адвокатів обвинувачених суд вирішив апеляційні скарги не задовільняти. Тож, Сергій Терендех, який зараз у слідчому ізоляторі в Чорткові, повинен відбути у місцях позбавлення волі 10 років, а Володимира Біляшевича, який наразі під домашнім арештом, впродовж 3-х днів візьмуть під варту і він проведе за ґратами 7 років. Адвокат потерпілих зауважує, від сьогодні вирок суду першої інстанції набрав законної сили. Все ж вони мають право оскаржити рішення апеляційного суду в касаційному порядку.

Батьки ж вбитого Віталія Гнатишина вважають вирок суду справедливим та хочуть аби обвинувачувані за вчинений злочин відповіли перед законом.

Нагадаємо, Віталій Гнатишин помер влітку минулого року, внаслідок того, що його побили біля одного з нічних клубів Тернополя. Лікарям врятувати 20-річного хлопця не вдалося.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , ,