28.04.2024

Військового Сергія Хорощака провели в останню дорогу у Тернополі

Ваша реклама

Попрощалися із воїном Сергієм Хорощаком. Він у перші дні вторгнення пішов захищати Україну. Спершу разом із братом були у лавах територіальної оборони, згодом поїхали на фронт. Сергій Хорощак брав участь в боях біля Харкова. Там і загинув 13 лютого 2023 року.

Захисник мав позивний “Хора”. Чоловік ннародився в селі Підвисоке, Тернопільської області. Там навчався в місцевій школі, далі здобував освіту в Кременці. Знайомі кажуть, мав золоті руки і добре володів столярним ремеслом. Саме цією справою заробляв на життя. 42-річний боєць був приватним підприємцем — виготовляв меблів.

Близькі відзначають, Сергій пішов воювати, бо хотів мирного і спокійного життя для своїх дітей. Він був хорошим сім’янином, любив дружину та пишався двома синами.

В останню путь чоловіка прийшли провести знайомі і навіть ті, хто його не знав. Друзі згадують про його щире серце і життєрадість. Побратими героя згадують про його відвагу, те яким він був сміливим та безстрашним. Не боявся важких завдань і був прикладом для воїнів.

Вічна  слава Герою! Вічна пам’ять тим, хто поліг, захищаючи нашу державу!



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , , ,