19.05.2024

Вакцину Рfizer привезуть у Тернопіль для вакцинації вчителів

Ваша реклама

Вакцина для педагогів. У Міносвіти повідомили, що вже до початку нового навчального року щеплення зроблять працівникам освіти. Школи, дитсадки, профтехучилища вже можуть складати списки, аби мобільна група провела вакцинацію у навчальному закладі.

Вчителька музичного мистецтва і мистецтва ЗОШ №24 Оксана Глушовата розповіла, що щепитись їй запропонували як тому педагогу, що бере участь у ЗНО і вона погодилась. Жінка раніше вже перехворіла коронавірусом, проте в легкій формі. Щоб застерегти себе та оточуючих надалі – одразу ж вакцинувалась. Процедуру цю пройшла вже і вчителька біології Тетяна Москаленко. За її словами, побічних ефектів не було, а навпаки – було більше енергії та сил.

В обласному управлінні охорони здоров’я зазначили, вчителям, котрі не зробили цього досі, запропонують вакцинуватися одразу ж, як тільки прибуде нова вакцина.

Додамо, Міністерством охорони здоров’я було рекомендовано розглянути можливість створення центрів вакцинацій. Особливістю таких центрів вакцинацій буде те, що вони працюватимуть цілодобово.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,