11.05.2024

Утеплений фасад і нові вікна: у Тернополі термомодернізували дитсадок №34 

Креатор буд

У Тернопільському дошкільному навчальному закладі №34 тепер замість старої плитки – утеплений та яскраво пофарбований фасад. Тут впродовж двох місяців тривали масштабні роботи з термомодернізації. Як результат – новий дизайн фасаду, нові вікна та утеплені стіни.

Завідувачка закладу Віра Дячук каже, зміни видно неозброєним оком, адже це у порівнянні – справді контраст. Окрім робіт з термомодернізаці, додає, по периметру ДНЗ поклали бруківку.

У компанії-підрядника кажуть, оновили практично все – починаючи від фундаменту будівлі і аж до даху. Керівник компанії-підрядника Павло Суслов зазначив, що замінили вікна, утеплили цоколь, зробили відмостку з бруківки, дашки нові зробили, деякі роботи по укріпленню фундаменту, а дах накривали водовідвідними парапетами.

Лише у 2020 році вже термомодернізували 6 дошкільних навчальних закладів у Тернополі. Міський голова Сергій Надал каже, до кінця року планують закінчити роботи ще у двох садочках. А на наступні роки – у планах такі роботи виконати у всіх освітніх закладах: і в школах, і в садках.

Якісними змінами ж у садочку №34 вже тішаться і вихователі і малюки. Там кажуть, що тепер заклад отримав нове обличчя, а найголовніше – в найлютіші морози діткам в приміщенні 100% буде тепло.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,