20.04.2024

Успішні громади – успішна країна: політсила “За майбутнє” представила своїх лідерів на Тернопільщині

Ваша реклама

Як вирішити проблеми з безробіттям та розкрити економічний потенціал Тернопільщини – про це спілкувались прихильники політичної партії “За майбутнє” під час відкритого форуму у Скалаті. На зустріч запросили успішних аграріїв області, досвідчених освітян, медиків та тих, хто особисто знає, як треба розвивати область та на що слід звернути увагу в першу чергу.

Лідер політичної партії “За майбутнє” Ігор Палиця зазначив, що тернопільська команда – потужна, адже кожен із фахівців – працює у своєму напрямку, і у цих людей – є чого повчитись.

Під час виступів учасники форуму розповіли про основні проблеми області. Серед них – високий рівень безробіття, велика трудова міграція, розвалена промисловість та нерозвинутий туризм. Це саме ті завдання, над якими потрібно працювати вже сьогодні. Великої уваги заслуговує і розвиток сільського господарства.

Народний депутат України, представник депутатської групи “За майбутнє” Іван Чайківський впевнений, що область можна вивести з депресивних місць за показниками економіки, щоб нарешті тернополян ніхто не принижував тим, що у нас найнижча зарплата в країни. Бо, зазначає, в нього з однодумцями пріоритет – це людина, її добробут, навчання та робота. Іван Чайківський переконаний, що за 5 років  фахівці зможуть нашу область вивести в п’ятірку найкращих областей країни за всіма показниками.

В умовах сьогодення потребують великої підтримки і медики, адже і досі вони перші в боротьбі з коронавірусом, наражають себе на небезпеку. В лікарнях немає відповідного обладнання, а медичне страхування лікарів і досі чомусь під питанням. Лікарі дбають про українців, а отже держава має дбати про лікарів, переконані прихильники партії “За майбутнє”.

Керівник ТОО партії “За майбутнє”, депутат Тернопільської обласної ради Володимир Болєщук розповів, що медикам завезли 10, 5 тисяч костюмів, які своїми силами й пошили, щоб продемонструвати готовність прийти лікарям на допомогу.

Серед присутніх на форумі було безліч представників громад Тернопільщини. Це люди, які знають, що таке реформа децентралізації та виступають за те, щоб громади перестали залежати від центру, стали сильними і самодостатніми. Область потребує інвесторів, а успішні громади можуть стати чудовими майданчиками для підприємництва.

Представник команди “За майбутнє” Леся Колінець каже, що головне спільне завдання – максимально залучити в область інвесторів. Тому що для розвитку потрібні інвестиції. І відновлення аграрних підприємств, переробних підприємств. Це є надвичайно важливим завданням, адже економіка – це кров нашого розвитку, переконана жінка.

На завершення форуму учасники закликали співвічизників не гаяти часу, не чекати чогось від нинішньої влади, а об’єднатись і разом змінювати країну.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,