26.04.2024

Українські зірки провели благодійний концерт у Тернополі та зібрали 750 тис. грн

Ваша реклама

750 тисяч гривень. Таку суму зібрали під час благодійної вечері за участі співаків Олександра Пономарьова та Михайла Хоми. Гроші направлять на допомогу ЗСУ та вимушеним переселенцям. Більше про доброчинне дійство — дізнавайтеся.

Отож у Тернополі організували благодійну вечерю. Виступали відомі українські співаки Олександр Пономарьов та Михайло Хома.

Михайло Хома розповідає, що волонтерить ще з перших днів. Старається робити максимум для перемоги нашої країни. Спершу виступав для бійців на передовій, Провів 150 концертів, аби підняти бойових дух. Далі – з’явилась ідея підтримувати і матеріально. Для цього об’єднався із Олександром Пономарьовим. Тепер вони разом роблять ось такі вечері, на яких збирають гроші і віддають на передову.

Незмінним ведучим таких благодійних вечорів є Юрій Горбунов. А ціль —збір коштів, аби допомогти ЗСУ та переселенцям. Для цього, зокрема, проводять аукціони. У нашому місті на продаж виставляли старовинні та унікальні речі. Наприклад, ексклюзивні картини, гиря з підписом Василя Вірастюка, м’яч з підписами футболістів “Динамо”, речі з автографами зірок, скульптури та пам’ятні монети.

“Було дуже багато цікавих лотів. Це є красиві і дорогі лоти. Ці кошти будуть направлені теж на внутрішньо переміщених осіб Тернопільської області, а також для допомогти ЗСУ саме тернополянам, які сьогодні на сході”, — відзначила співорганізаторка заходу, регіональна керівниця Всеукраїнської платформи “Жінки в бізнесі” у Тернопільській області Ольга Навроцька.

Як зазначили організатори, кожна річ має свою унікальну історію, тож стартова ціна 100 доларів. Були лоти, за які платили і понад 2 тисячі. Учасники вечері не шкодували грошей, бо розуміли, що це донати на перемогу. А ще, неабияка допомога переселенцям. Їх у нашій області зареєстровано вже близько 5 мільйонів. За зібрані кошти купуватимуть, або реконструюватимуть оселі для переселенців, які втратили свої домівки внаслідок агресії ворога. Більше — у сюжеті.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , , ,