29.03.2024

Учні тернопільської школи №8 вже їдять в оновленій їдальні

Ваша реклама

У тернопільській школі №8 у Березовиці зробили ремонт в їдальні та оновили обладнання у харчоблоці. У навчальному закладі кажуть, харчуванню учнів завжди приділяли велику увагу, адже у стінах школи вони проводять чимало часу.

Загалом впродовж дня тут їдять близько 400 учнів. Директорка ТЗОШ №8 Галина Підгайна каже, що важливо приготувати їжу швидко, адже її в закладі не розігрівають. Саме тому необхідне сучасне обладнання, а для його встановлення провели і капітальний ремонт приміщення харчоблоку та їдальні.

Ремонт приміщень, на відміну від закупівлі обладнання, проводили виключно за кошти з міського бюджету. На це витратили 700 тисяч гривень. Начальниця управління освіти і науки ТМР Ольга Похиляк зазначила, що запроваджують харчування за Клопотенком, тож, сподіваються, що діти задоволені.

Щодо обладнання, додають у школі, на нього загалом витратили 780 тисяч гривень на умовах співфінансування. 280 виділило місто, решту – держава.

Міський голова Тернополя Сергій Надал зауважив, що все зроблене відповідає необхідним нормам та рекомендаціям МОЗ та МОН.

Загалом, зауважує міський голова, оновити харчоблоки на умовах співфінансування вже вдалося у восьми тернопільських школах.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,