27.04.2024

Сергій Надал: У Тернополі збільшать кількість спецрейсів на час карантину

Креатор буд

«У Тернополі, як і у всій країні йде послаблення умов карантину. У зв’язку із цим, ми прийняли нові рішення, які мають бути більш комфортними для тернополян.

У зв’язку з тим, що з 11 травня свою роботу розпочали цілий ряд суб’єктів господарювання, люди повинні чимось доїжджати на роботу та повертатися з роботи додому. Оскільки, режим надзвичайної ситуації ніхто не відміняв, повноцінна робота громадського трансорту є забороненою. Але, для комфорту пересування мешканців, ми збільшимо кількість одиниць транспорту на спецрейсах. Тобто, залишаться спецрейси, які будуть курсувати вранці з 6:30 до 10:00 та з 16:00 і до вечора, щоб люди, які працюють мали можливість доїхати на роботу та повернутися з роботи додому.

При цьому, обов’язкова умова – наявність маски при посадці у транспорт, а також потрібно мати або спеціальні посвідчення, які раніше видавалися Міською радою і посвідчення особи, або довідку з місця роботи про те, що людина повинна добиратися на роботу і разом з цією довідкою документ, який посвідчує дану особу.

Управління транспорту зараз проводить моніторинг наявної кількості одиниць, які будуть збільшені, крім того, можливо таке, що будуть доведені окремі нові маршрути для більш комфортного пересування. Про це ми проінформуємо вже у четвер».

Сергій Надал
міський голова Тернополя



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,