23.04.2024

Троє людей померли: 10-го вересня на дорогах Тернопільщини трапилось 4 аварії

Ваша реклама

У автопригодах на Тернопільщині 10 вересня загинули троє людей. Аварій цього дня правоохоронці зафіксували чотири.

У Чортківському районі в результаті автопригоди загинув водій автомобіля Volkswagen Transporter. Аварія трапилася близько першої ночі в селі Мухавка.

За попередніми даними, кермувальник, виконуючи розворот заднім ходом, виїхав за межі проїзної частини, злетів у десятиметрове урвище та перекинувся в струмок. Чоловік, 1973 року народження, загинув на місці автопригоди. Пасажирів в транспортному засобі не було.

У Збаразькому районі автопригода завершилася летально для водія вантажівки. Близько 8:00 неподалік села Ліски, Збаразького району, водій автомобіля Renault Premium не впорався з керуванням та з’їхав у кювет. Авто перевозило дошки. На місце пригоди виїжджала слідчо-оперативна група.

За попередньою інформацією, у момент падіння кабіна відірвалася від шассі. 58-річний чоловік загинув ще до приїзду швидкої.

Близько п’ятої ранку в селі Великий Ходачків, Козівського району, перекинувся автомобіль Volkswagen Polo. Одна з причин автопригоди, яку розглядають правоохоронці, водій не впорався з керуванням, з’їхав з дороги і врізався в бетонну огорожу. Після цього іномарка перекинулася. Кермувальник травм не отримав, а його пасажира госпіталізували до лікарні.

У Тернополі під колесами маршрутки загинув чоловік. Аварія трапилася 10 вересня на проспекті Степана Бандера о 9:15. Потерпілий їхав проїжджою частиною на моноколесі, коли його зачепив маршрутний автобус.

Врятувати чоловіка не вдалося. Він помер дорогою до лікарні. Причину автопригоди встановить слідство.

Усі автопригоди внесені в ЄРДР згідно статті 286 ККУ. Триває слідство.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , ,