25.04.2024

Тернопільський театр актора і ляльки підготував для малечі дві постановки про Миколая та Різдво

Ваша реклама

Повірити в диво. Тернопільський театр актора і ляльки покаже малечі дві святкові вистави: про святого Миколая та Різдво. Наші журналісти дізналися чим особливі постановки “Святий Миколай і таємниця Найдорожчого подарунка” та  “Весь світ звеселився, бо Син Божий народився”.

Якщо сильно вірити, то диво обов’язково здійсниться, а подарунок з’явиться. Саме про це вистава-прем’єра, яку підготували у тернопільському академічному обласному театрі актора та ляльки. У постановці “Святий Миколай і таємниця Найдорожчого подарунка” — дві сюжетні лінії.

Одна з сюжетних ліній — розмови святого Миколая з ангелятком. Інша — земна і стосується родини де напередодні дня святого Миколая мама, дідусь і донечка вони слухають притчі про Чудотворця. Про це розповів режисер-постановник Тернопільського академічного обласного театру актора і ляльки Дмитро Татарінов. У виставі поєднали гру акторів і ляльок, а також театр тіней. Вистава “Святий Миколая і таємниця найдорожчого подарунка” триватиме до 20 грудня.

А вже після Різдва, 25 грудня почнуть показувати ще одну прем’єру, виставу-містерію “Весь світ звеселився, бо Син Божий народився” за постановкою головного режисера Олега Бокова.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , ,