29.03.2024

“Сила народу”: понад 470 тисяч гривень зібрали тернополяни на вантажівки для бригади НГУ “Азов”

Креатор буд

Тернопіль активно підтримує ЗСУ. Понад 470 тисяч гривень вдалось зібрати завдяки благодійному вечору “Сила народу”. Його організував благодійний фонд “Покрова”. Нині потреба військових у автомобілях. Тому ці кошти будуть спрямовані на 4 вантажівки для бригади НГУ “Азов”.

“Ми розуміємо, що не все може перекрити держава. На жаль, на все можливості нема. І завдяки підтримці звичайних людей ми можемо продовжувати боротьбу”, — відзначив заступник командира бригади НГУ “Азов” “Мольфар”.

До благодійного вечора залучили музикантів-волонтерів. Проте головною родзинкою заходу, додають організатори, був аукціон, де кожен бажаючий зміг придбати собі розмальовані тубус, гільзи та популярний календар “Знай наших”.

“Зібрано 472 382 гривні. Це кошти і з благодійного аукціону, і зі скриньок, які були розміщені у залі палацу культури “Березіль”, а також кошти з квитків. Сто відсотків з цих коштів, пішли у цей збір”, — розповіла директорка благодійного фонду “Покрова” Любов Вовк.

Потрібно пам’ятати: війна триває. Кожен має бути на своєму фронті та робити усе можливе для перемоги України.

“Військові і тил — вони всі єдині. Тому що війну можна виграти, коли є єдність”, — підкреслив народний депутат України, засновник БФ “Покрова” Іван Чайківський.

“Формула перемоги виглядає так. Це ті, хто тут, допомагають тим, хто там. Тому що тільки в єдності наша сила, тільки разом ми можемо подолати ворога”, — наголосив перший заступник голови Тернопільської обласної ради Володимир Болєщук.

Додамо, такі благодійні вечори під назвою “Сила народу” вже провели у майже двадцяти громадах Тернопільщини.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , ,