19.03.2024

П’ятнадцять футбольних команд із Тернопільщини змагались за “Кубок єднання – 2021”

Ваша реклама

Всеукраїнський турнір з футболу «Кубок єднання – 2021» відбувся у Тернополі. На спортивних майданчиках Західноукраїнського національного університету свої навички володіння м’ячем продемонстрували 15 юнацьких команд нашого краю. Їхні учасники – це діти 10 та 11 років.

19 вересня вони змагались за перемогу у регіональному етапі турніру – відбіркових змаганнях.

Організували таке спортивне свято для юних футболістів по всій Україні до 10-річчя  Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом». А змагались за “Кубок єднання – 2021” у 22 областях майже 4 сотні команд. Турнір відбувається у 2 етапи: регіональний та фінал, який відбудеться у Луцьку 25-26 вересня. Переможці останнього поїдуть на 7 днів у Буковель. Про це розповів народний депутат України Іван Чайківський.

Усі залучені команди відбіркового футбольного турніру у Тернополі отримали гравійовані дипломи та шкіряні м’ячі, а члени команд – медалі за участь. Окрім цього, у деяких областях дітей додатково мотивували для участі у футбольних змаганнях. Так, грошовий приз для тернопільських призерів виділили у Благодійного фонду “Покрова”. Про це розповіла виконавча директорка БФ Івана Чайківського «Покрова».

Сподобався турнір тренерам і учасникам із Тернополя та області. Адже це перші такі маштабні футбольні змагання у цьому році. Змагання «Кубок Єднання 2021» проводять вперше в нашій країні. Їхня мета – популяризація футболу серед учнів шкіл і покращення стану фізичного здоров’я дітей в Україні. Як підкреслив голова асоціації футболу Тернопільщини Тарас Юрик, федерація завжди сприяє і підтримує схожі ініціативи.

Перемогу на регіональному рівні Всеукраїнського турніру з футболу «Кубок єднання – 2021» у нашій області виборола команда Чемпіон 2 Тернопіль, другою стала команда із Бережан, а 3 місце вибороли гравці із міста Підгайці.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,