26.04.2024

Що таке «Дія Центр» і які послуги надаватимуть у Ланівцях

Креатор буд

Швидко, надійно, доступно та дієво — це одні із найголовніших принципів, за якими працюватимуть у Лановецькому ЦНАПі. “Дію Центр” відкрили для усіх жителів цієї громади. Надаватимуть тут 234 послуги.

За словами керівниці Лановецького ЦНАПУ «Дія Центр» Віталії Друзюк, спеціалісти, серед іншого, надаватимуть послуги соціального характеру, земельних питань, соціально-правового захисту дітей, послуги реєстрації, зняття реєстрації місця проживання.

У даний центр надання адміністративних послуг інтегрували усі послуги для жителів громади, які раніше надавали у різних установах. Завдяки цьому усі процедури відбуватимуться ще оперативніше. До того ж перелік доступних послуг щоразу доповнюватимуть, кажуть у лановецькій міській раді.

Як розповіла секретарка Лановецької міської ради Вікторія Хом’як, у ЦНАПі працює 11 працівників – це державні реєстратори, адміністратори. Дванадцять старост Лановецької міської ради теж наділені адміністаторами ЦНАПу, які у сільських населених пунктах надаватимуть адміністративні послуги.

Ще один принцип, за яким працюватимуть у центрі – безбар’єрно. Тут створили необхідні умови для людей з інвалідністю. На другому поверсі облаштували кімнату матері та дитини. А також є місце для самообслуговування. Тут кожен може прийти та скористатись  порталом “Дія”. У випадку необхідності – адміністратори проконсультують. До слова, оновлений та сучасний “Дія Центр” у Ланівцях, відкрили четвертим в Україні.

За словами голови обласної державної адміністрації Володимира Труша, ЦНАП облаштували за програмою “Велике будівництво”, за сприяння Міністерства цифрової трансформації та за підтримки міністерства громад та розвитку територій.

ЦНАП працює щодня із 9:00 до 16:00 без перерви на обід. Кожного четверга відвідувачів прийматимуть до 20:00. Все для того, аби кожен охочий зміг отримати необхідну послугу.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,