23.04.2024

“Щедрий вівторок”: у Тернопільській школі №28 учні організували благодійне караоке

Ваша реклама

«Заспівай пісню – здійсни чиюсь мрію» – під таким гаслом сьогодні відбулася Всеукраїнська акція “Щедрий вівторок”. До неї долучились учні та вчителі Тернопільської школи №28.

Сьогодні весь день школярі на перервах співають улюблені українські пісні, таким чином веселяться і в той же час – стають благодійниками.  Організаторкою заходу стала Оксана Гіль –  вчителька української мови та літератури. Жінка каже, що таким добрим справам дітей навчати – важливо, щоб вони розуміли, що цей світ починається з добра.

Ініціативу в закладі назвали благодійним караоке. На виручені кошти школярі разом з вчителями зможуть допомогти нужденним тернополянам. Діти ж таким ідеям дуже радіють, адже розуміють усю їхню важливість, адже так, кажуть, зможуть допомогти тим, хто цього потребує.

Директорка Тернопільської ЗОШ №28 Лілія Вавринів впевнена, що  таким чином вони виховують у дітях толерантність, вчать чутливості та щедрості по відношенню до інших.

Наразі, це вже третя акція приурочена Всесвітньому дню добрих справ, до якої долучається 28 школа.

Нагадаємо, що Україна приєдналась до благодійної спільноти “Щедрий вівторок” ще у 2018 році і стала 154 країною цієї ініціативи.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , ,