04.05.2024

Рятувальники і бійці КОРДу показали свої навички на спортивних іграх у Тернополі

Креатор буд

Бійці КОРДу проти рятувальників. Це спортивні ігри спецпідрозділів МВС України у форматі “CrossFit”. Змагання провели у Тернополі і приурочили до Дня Державного прапора України. Тут випробували силу учасників, для них ці навички важливі і у щоденній роботі.

Учасники змагалися в індивідуальному та командному заліках. Були і дівчата, які проявили силу та витривалість не менше хлопців.

Організатори зауважили, це не стільки змагання, а ігри, тому тут немає переможців чи переможених. Основне їх завдання – показати фізичну підготовку спецпідрозділів.

“В першу чергу ми хочемо популяризувати службу, показати можливості наших спецпідрозділів”, − наголосив начальник Управління ДСНС у Тернопільській області Віктор Маслей.

А радник голови МВС України Михайло Апостол наголосив, ці люди кожен день доводять, що є найкращими. Вони не тільки рятують майно, але і наше здоров’я, життя.

Силові спецпідрозділи виконували вправи на силу, витривалість. Завдання не з легких, адже і при реальній загрозі ніяких послаблень не буде.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,