29.03.2024

Питання енергетики та законопроєкти: громадська рада при Тернопільській ОДА в дії

Креатор буд

Засідання громадської ради, на порядку денному кілька важливих питань. Розпочали робочу зустріч із того, що змінили склад членів ради.

Зокрема, тепер доктор медичних наук Андрій Цвях відповідатиме за медицину.

На засіданні також звітували про те, яким чином представники громадської ради підтримують волонтерів і військових, які зараз перебувають на території ООС. Також про виконання Першого річного плану.

Голова громадської ради при Тернопільській ОДА Валерій Федорейко зазначив, що в питаннях енергетики є серйозні розробки, планують запустити підприємство  Оборомпрому  “Промінь”.

Заступник голови громадської ради при Тернопільській ОДА Володимир Воронін каже, що також підготували проект Закону України про громадські ради при органах виконавчої влади. Зараз він на розгляді у Міністерстві юстиції.

Члени громадської ради – це доктори наук, полковники у відставці, заступники обласних управлінь та освітяни. Люди, які допомагають керівництву обласної адміністрації приймати важливі рішення задля розвитку Тернопілля.

Голова Тернопільської ОДА Володимир Труш зауважив, що в нашій області громадська рада при облдержадміністрації справді працює, а її робота має відповідні результати.

Заступник голови Тернопільської ОДА Віктор Устенко додав, що співпраця із громадською радою важлива, адже консультації із її представниками дозволяють приймати виважені рішення в інтересах людей.

У керівництві адміністрації зазначили, що особливо братимуть до уваги поради громадської ради наступного року, оскільки планують трансформувати навчальні та медичні заклади. Також детальніше обговорюватимуть фінансування лікарень та питання підпорядкування лікарів.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,