03.05.2024

«Путін буде відповідати перед майбутніми поколіннями за свої насильницькі дії»: президент Естонії Алар Каріс підтримав Україну

Ваша реклама

У Києві зустрілися президенти України та Естонії. Під час свого виступу Алар Каріс підкреслив, що його країна буде продовжувати підтримувати нашу. 

Володимир Зеленський заявив, що воєнний стан в Україні можуть ввести тільки у разі, якщо буде повномасштабна військова ескалація.

“Ми не віримо у те, що буде війна проти України та повномасштабна військова ескалація. Якщо буде — буде введено воєнний стан” – наголосив Президент.

“Росія має припинити провокації, припинити розпалювання конфлікту, який тривав вже 8 років. Москва має негайно і безумовно відкликати свої війська з території України. Ми засуджуємо усі військові та гібридні дії проти України. Незважаючи на дипломатичні зусилля, ми не бачимо сигналів про готовність провести деескалацію. Навпаки, є накопичення російських військ, що триває, у тому числі і Білорусь. Я виступаю разом з усіма, хто бажає знайти спосіб забезпечити мир. Насправді, це рішучий момент в європейські історії. Президент Путін буде відповідати перед майбутніми поколіннями за свої насильницькі дії”, – підкреслив Алар Каріс.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , , , ,