20.04.2024

Петро Порошенко разом з благодійниками подарував військовим 25-ї бригади спорядження

Ваша реклама

Відвідав військових. П’ятий президент України Петро Порошенко подарував українським воїнам спорядження. Це четверта його поїздка на Схід за останній рік. Цього разу – з комплектом спостереження для 25ї бригади. Раніше подібними комплексами вже забезпечили 10 та 72. Цього разу комплекс виявився складнішим і дорожчим.

“Це означає що у снайперів які привезені з Росії, і у російських найманців, і у ПВК Вагнер, і у кадрових російських військовослужбовців збройних сил Російської Федерації не буде можливості вести атаки, вести полювання на наших воїнів. Наші воїни будуть сидіти у безпечному місці”, — відмітив Петро Порошенко.

Гроші на комплекси спостереження збирали волонтери – Справи Громад і Братів по Зброї. Половину суми – чотириста тисяч гривень – перерахував Фонд Порошенка. Петро Порошенко подякував за небайдужість усім доброчинцям.

Окрім цього, Петро Порошенко відвідав Краматорськ. Тут його зустріли місцеві волонтери. Днями за ініціативи місцевої команди «ЄС» тут відкрили пам’ятник Степанові Чубенку – хлопцю, якого бойовики закатували за українську стрічку.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,