23.04.2024

Особлива дружба в ГО “Асоціація жінок України «Дія»”

Креатор буд

Вона – переселенка. У її життя втрутилася війна і не залишила вибору. Втративши дім, роботу, друзів, вона переїхала у Тернопіль – будувати нове життя. Йдеться про членкиню Тернопільського осередку ГО “Асоціація жінок України «Дія»” Яну Шкуратову.

Жінка пригадує, у 2014-му році у наше місто переїхала з Луганська через бойові дії. Навіть не розраховуючи на допомогу та підтримку, Яна зустріла жінку, яка дала надію на нове життя у чужому місті. Голова Тернопільського осередку ГО “Асоціація жінок України «Дія»” Ольга Шахін розповідає, познайомились з Яною, коли вручали їй подяку за відкриття соціального магазину «Одежина». З того часу між жінками і зав’язалась дружба.

Завдяки підтримці дієвих жінок, Яна зустріла близьких за духом людей, об’єднаних одним покликанням – допомагати іншим та робити світ кращим. Яна розповідає, розуміє тих жінок, які приходять за допомогою, бо сама, свого часу потребувала навіть елементарної підтримки. Ольга Шахін зізнається, що за короткий відрізок часу, Яна стала душею «Дії», а ще вона завжди ініціативна та натхненна.

Своїй подрузі на День народження дієві жінки вирішили подарувати букет з кульок, кожна з яких символізувала особливе побажання. Ці кульки імениннця відпустила в небо, аби все задумане таки здійснилося.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,