03.05.2024

Передвиборча агітація

Олексій Станько розповів про наміри стати міським головою Тернополя

Креатор буд

Прес-конференція під відкритим небом. Громадський діяч та активіст Олексій Станько сьогодні відкрито заявив про намір балотуватися на пост міського голови Тернополя.

Олексій Станько став першим, хто офіційно зробив таку заяву. Голова Тернопільської обласної організації політичної партії «Громадянський рух “Хвиля”», претендент в кандидати на посаду міського голови Тернополя розповів, що вже кілька тижнів чітко підбирають команду «Хвилі». Олексій зауважує, що їхня команда вже 7 років розслідує справи, які мають корупційний характер, як органів місцевого самоврядування, так і інших державних інституцій

Олексій Станько вважає, що саме корупція – головна проблема країни, і з Тернополя він хоче почати боротися з цим явищем. А для цього пропонує об’єднатись громадським організаціям та іншим політсилам. Кандидат каже, хоче реалізувати послідовну політичну реформу країни та побудувати суспільство відкритого доступу.

Політична партія об’єднує десятки людей. Підтримує курс кандидата чимало підприємців, активістів, громадських організацій. Сьогодні поряд з ним і дружина Наталія, яка є прес-секретарем Тернопільської обласної організації політичної партії «Громадянський рух “Хвиля”». Вона наголосила, що усім опозиційним силам Тернополя зараз важливо об’єднатися.

Олексій Станько пообіцяв, що першочерговим кроком у його роботі буде повна ревізія діяльності чиновників останніх 3-х каденцій.

Крім того, з 21-го липня, за ініціативи Олексія Станька, у Тернополі запрацює громадська приймальня на вулиці Грушевського, 23, 3-й поверх. Також тернополян для розмов кандидат і його команда чекатимуть щодня на центральній площі міста.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,