25.04.2024

Нас не залякати: понад 10 тисяч людей прийшли під суд підтримати п’ятого президента України

Ваша реклама

Понад 10 тисяч людей прийшли підтримати 5-го президента України до Печерського районного суду. Саме там Петру Порошенку мали обрати запобіжний захід.

Дружина  п’ятого президента України Петра Порошенка Марина Порошенко зазначила, що  річ не тільки у Порошенко, річ у великій кількості тих волонтерів, тих патріотів і Героїв України, які люблять Україну, які її захищають.

Голова Верховної Ради України 2016-2019 рр Андрій Парубій такої ж думки. Каже, що це атака на всіх українців, які у 2014 році захищали Україну від російської агресії.

Підтримати 5-го президента до столиці приїхали жителі зі всієї України. Були і представники із Тернопілля. Депутат Тернопільської обласної ради Степан Барна зауважив, що  сьогодні ми маємо українську церкву, яка єднає нас зі всім світовим православним духовним світом. І ці кроки, переконаний він, є нашою свободою сьогодні.

Нагадаємо, 10-го червня за дорученням генпрокурора Порошенку повідомили про підозру у тому, що він схилив голову Служби зовнішньої розвідки Єгора Божка до незаконного наказу, а саме до призначення на посаду заступника голови скандального Сергія Семочка.

Сам ж Петро Порошенко каже, що його опоненти сподіваються на те, що в його команди та прихильників опустяться руки. Але, акцентує, не вони  не збираються здавати Україну.

Колона тих, хто підтримує Петра Порошенка пройшла від Державного бюро розслідувань до Печерського суду. На чолі йшов п’ятий президент України.

Учасники мітингу кажуть, суд на Порошенком – це суд над усією Україною. Тому люди об’єднуються, аби не допустити сценарію, який був би на руку Росії і не дозволить здати національні інтереси України.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,