20.04.2024

Передвиборча агітація

На Тернопільщині партія «Слуга Народу» представила стратегію розвитку та свою команду

Ваша реклама

На Тернопільщині, у Збаразькому замку, партія «Слуга Народу» презентували стратегію розвитку області та свою команду. Участь у заході взяв президент України Володимир Зеленський, який перебував з робочим візитом в області.

Стратегію складали, виходячи із потреб нашого регіону. В пріоритеті – розвиток агропромислової та харчової галузей. Упродовж наступних трьох років працюватимуть також і над транспортною та дорожньою інфраструктурою. На заході озвучили й топ-5 перспективних проєктів.

Голова Тернопільської обласної державної адміністрації Володимир Труш зазначив, що йдеться про створення індустріального парку “Чортків Вест”, будівництво холодильного комплексу з регульованим газовим середовищем у фермерському господарстві “Гадз”, будівнивцтво станції знезалізнення води у Тернополі, створення і розвиток експозицій відпочинкових зон на території музейного комплексу “Лемківське село” та будівництво спортивного комплексу у місті Бережани.

Команду, яка уже готова реалізовувати дану стратегію, представив голова обласної організації партії «Слуга Народу» Володимир Гевко. Він зазначив, що партія делегує в місцеві ради авторитетних жителів краю, підприємців, управлінців, освітян та медиків. У команді переконані, що разом їм вдасться досягнути поставлених цілей.

Народний депутат України від партії “Слуга Народу” Володимир Гевко запевнив, що моральні цінності цих людей не дозволять їм обкрадати своїх земляків, як це, каже, робили старі політики. І додав, що гордиться тією командою, яку представляють.

Претендент у кандидати на посаду міського голови Тернополя Віктор Гевко запевнив, що зробить все можливе, аби Тернопіль став заможним і комфортним для життя містом. Каже, що у місті будуть створені рівні умови для всіх, хто захоче відкривати власний бізнес, без прихованих корупційних схем та штучних перешкод.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,