18.05.2024

На Борщівщині чоловік після вбивства дружини спробував вчинити самогубство

Креатор буд

Трагедія у сім’ї Ситників сколихнула усе село Іванків на Борщівщині. 46-річний Сергій під час сварки вбив свою 42-річну дружину Ольгу. Як стало відомо, жінка хотіла піти від нього, але чоловік-ревнивець не дозволив.

Під час конфлікту він схопив ніж та завдав ним два удари дружині в руки та обличчя.

Староста села Іванків Надія Бартків каже, що зрозуміла, що щось талося, коли в село їхали поліцейські машини, а їй вже телефонували правоохоронці. Сім’ю, в якій конфлікт завершився трагедією, каже, знає з хорошої сторони.

Після скоєного чоловік пішов з дому. Тіло матері знайшов син, який і подзвонив правоохоронцям, розповідає сусід сім’ї Микола Басараба.

Через годину після вбивства знайшли і самого Сергія. Чоловік був біля місцевого кладовища з порізами на горлі та руці. Спробував вчинити самогубство. Микола Басараба додає, чоловіка возили в лікарню, де і зашили рани.

У медзакладі кажуть, порізи були не смертельними. Завідувач хірургічного відділення Борщівської районної лікарні Ярослав Костів зазначив, що на шиї у пацієнта були дві поверхневі рани, нанесені гострим предметом. Загрози не становили. Ще, зі слів хірурга, була одна рана передпліччя з пошкодженням шкіри. Рана була поверхнева, з пошкодженням шкіри. Чоловік у той час був замкнутим, на контакт не йшов.

За словами Ярослава Костіва, підозрюваний,  працював у лікарні. Тому дивуються, як він міг зважитись на такий вчинок. Лікар каже, що Сергій був трохи скованим, але загалом поганого про нього не можна сказати нічого.

Зараз Сергій перебуває під вартою. Яке покарання чекає на нього за вбивство дружини, вирішить суд. Наразі триває слідство.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,