04.05.2024

“Ми сумуємо за школою”: тернопільські першокласники організували сюрприз для вчителів

Креатор буд

Проєкт “Ми сумуємо за школою” запустили батьки тернопільських першокласників ТЗОШ №24. Під час карантину їхні діти настільки засумували за школою, однокласниками, а найголовніше – за улюбленими вчителями, що вирішили зробити такий сюрприз.

Голова батьківського комітету 1-І класу ТЗОШ №24 Маріанна Гнатюк розповідає, в умовах карантину діти більше відчули потребу у школі. Їм не вистачає вчителів, друзів, самого процесу навчання в колективі, з уроками та перервами. Тому, ідею намалювати свою школу залюбки втілили у життя. Вони обирали яскраві кольори та зобразили як змогли і свій клас, і атмосферу. І, запевняють самі дітки, це для них хороша можливість проявити любов до школи.

Усі малюнки надіслали вчителям, а потім навіть змонтували відео на пам’ять. Батьки зауважують, за період карантину дітки давно не були настільки щасливими та натхненними.

Зі своєю відповіддю класна керівничка Наталія Перчик не забарилась – теж намалювала для учнів плакат. Педагог вважає, такі справи позитивно впливають на майбутнє дітей та їхнє вміння висловлювати свої емоції. Вчителька вдячна за подарунок і своїм учням, і їхнім батькам.

До слова, останній дзвоник у 24-й школі провели онлайн. Зараз діти вже  на літніх канікулах та готуються до зустрічі нового навчального року та нових знань.

 



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,