05.05.2024

Кожен день наступу наближає російську поразку: втрати ворога за 176 днів вторгнення

Ваша реклама

Наближають свою ж поразку. Щодня від початку повномасштабного вторгнення, росія втрачає більше сил і техніки, ніж сподівається завоювати.

Так, лише за минулу добу противник втратив ще 200 осіб свого війська, три танки, 17 бойових броньованих машин, і стільки ж артилерійських систем. Наші захисники та захисниці знищили ще дві ворожі реактивні системи залпового вогню, один літак та один гелікоптер.

Противник надалі намагається контролювати території Луганської та Донецької областей, утримує тимчасово захоплені райони Херсонської та частини Харківської, Запорізької та Миколаївської областей, та блокує  морські комунікації України у Чорному морі. Але на всіх цих напрямах наші сили спротиву щодня дають ворогу зрозуміти — він на чужій землі. І це — ненадовго.

Із втратами ворогу довелося відступати на деяких позиціях Бахмутського напрямку. Наші ЗС знищили російський склад постачання боєкомплекту в Білогірці, що на Херсонщині. Окрім снарядів в тому ж пункті ворог втратив 29 солдатів, самохідну гармату, 5 одиниць броньованої та автомобільної техніки. Продовжуємо боротися, щоб рашисти програвали, і врешті залишили наші землі. Слава захисникам та захисницям України.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , ,