27.04.2024

Виставку фотографій тернопільської журналістки відкриють в Німеччині

Ваша реклама

Виставку тернопільської журналістки Анни Золотнюк відкриють у Німеччині. Експозицію під назвою “Інші простори, інше світло” можна буде оглянути в одній з книгарень Кельна  з 24 лютого до 23 березня.

Подію Анна Золотнюк анонсувала на власній сторінці у Фейсбуці.

“Я дуже рада що тут у, Кельні, є можливість показати свої роботи і те, якою різноманітною є Україна, що її маленьку частину я сфотографувала.

Думаючи над назвою цієї виставки, мені хотілося, щоби вона було водночас метафоричною, а з іншого боку, коротко розповідала, про що йдеться у фотографіях. Так постали “Інші простори, інше світло” (ну, а ще з великої любові до книжки Трумена Капоте “Інші голоси, інші кімнати”).

Інші простори не тільки тому, що показую у Кельні фото з Бережан, Тернополя, Теребовлі, Бучача чи інших не надто відомих тут місць. Інші тому, що такими вони є для мене. Ці будинки середмість через об’єкти, як ось дзеркала, меблі, хідники, — такі собі території інших, у котрі мені хочеться зазирнути.

Із світлом усе просто. Воно щось нереальне, чого годі торкнутись, і водночас геть реальне, бо його вплив на побачене не можливо не відчути. Пріч того, його змінність прозоро натякає на плинність всього”, — відзначила Анна.

Фото: Анна Золотнюк



Джерело | Т1 Новини