26.04.2024

Голова Тернопільської ОДА повинен знайти гроші для медиків, щоб залишитись на посаді

Ваша реклама

Президент України звернувся до деяких голів обласних державних адміністрацій із вимогою виплатити надбавки медикам. В іншому випадку очільники областей можуть залишитися без зарплат, або й без посад. Володимир Труш в «групі ризику».

Ще в середині квітня український уряд переказав кошти для виплати надбавок медикам, які протидіють коронавірусу. І якщо в Тернополі лікарі вже отримали премії (з міського бюджету), то на рівні області, на жаль, оцінили роботу медиків не у всіх районах.

Володимир Зеленський зауважив, що наразі чекає на вичерпну інформацію щодо одержання медиками заробітної плати та надбавок з кожної лікарні.

Тож, голова Тернопільської обладержадміністрації наразі має ризики таки залишитись без посади. Адже окрім того, що в окремих районах медики навіть збиралися на протести через заборгованість по зарплаті, то на сторінці офіційного інтернет-представництва Президента України вже більше тижня, як створена петиція з вимогою звільнення голови ТОДА – Володимира Труша. Щоправда, наразі вона набрала 136 голосів із 25-ти тисяч, необхідних для розгляду.



Джерело | Президент України | Володимир Зеленський

Мітки: , , , , , ,