25.04.2024

“Women in business”: у Тернополі презентували перший випуск глянцю

Ваша реклама

Перший випуск журналу “Women in business” презентували у нашому місті. На його сторінках успішні підприємиці Тернопільщини розповідають про свій шлях до створення власної справи, діляться секретами досягнення мети та дають корисні поради.

Окрім цього, у журналі є інформація про заходи і діяльність регіонального осередку Всеукраїнської платформи “Жінки в бізнесі”.

Як розповіла ініціаторка “Women in business”, регіональна керівниця Всеукраїнської платформи «Жінки в бізнесі» Ольга Навроцька, ідея створення видання прийшла ще на початку цього року, коли почала формуватися команда «Жінки в бізнесі Тернопіль». Вона підмітила, що команду складають дуже класні, успішні, яскраві жінки, які мають ділитися досвідом, яких треба показати світу. І які мають свій бізнес і які можуть дати поради, щодо розвитку іншим жінкам.

На сторінках журналу розповіла про себе Марія Гураль. Жінка має власну мережу гуртівень, а окрім підприємництва активно займається волонтерством. Вона була у команді людей, які збирали кошти для Максимка Антонишина.

Долучилась до створення і наповнення журналу підприємиця зі Львова Олександра Янович. Вона є амбасадоркою жінок в бізнесі у своєму місті.

Привітав жінок, які стали зірками на сторінках журналу, і міський голова Тернополя.  Він зазначив, тернополянки вкотре підтвердили, вони не лише красиві, розумні та талановиті, а й успішні підприємиці. Які беруть активну участь у громадському і соціальному житті міста. Він сподівається, що журнал буде виходити на постійній основі.

Під час презентації учасниці Всеукраїнської платформи “Жінки в бізнесі”  отримали подяки за підтримку ініціатив з розвитку жіночого підприємництва. А створювали святкову атмосферу виступи гуртів та колективів.

Журнал  “Жінки в бізнесі” не продаватимуть, а безкоштовно будуть поширювати серед охочих почерпнути нову інформацію.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,