28.03.2024

Другий етап робіт: у Тернополі продовжують будівництво Гаївського шляхопроводу

Креатор буд

У Тернополі продовжують будівництво Гаївського шляхопроводу. Триває другий етап робіт. Зараз там ведуть буронабивні роботи для того, аби з’єднати дві важливі частини дороги.

Підрядник, директор ТОВ “ТЕРНОПІЛЬ МОСТОБУД” Юрій Левкович каже, що наразі облаштовують підпірні стінки, які служитимуть опорою і захистом дороги, яка буде вести від вулиці Гайової до села Великі Гаї.

Така дворівнева транспортна розв’язка допоможе розвантажити цю ділянку дороги і зробити рух транспорту зручнішим, запевняють у «ТЕРНОПІЛЬ МОСТОБУД».

Нижнім рівнем рухатимуться машини з вулиці Гайової в село Великі Гаї, а верхнім – зі східного масиву Тернополя в напрямку об’їзної дороги, кажуть у міській раді.

Міський голова Тернополя зазначив, що роботи зараз тривають, не зважаючи на погодні умови. Наразі їх виконують за кошти підрядної організації і частково з фінансування міста. Все ж, зауважує Сергій Надал, таки очікують обіцяних грошей з держбюджету. Від цього залежать і терміни виконання робіт.

Нагадаємо перший етап робіт на Гаївському шляхопроводі завершили близько 2-х місяців тому. Зараз міст відкритий для руху транспорту по 4-ох смугах.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,