29.03.2024

Діяти за планом «Батьківщини»: Юлія Тимошенко пропонує ввести надзвичайний стан в енергетиці

Ваша реклама

Введення надзвичайного стану в енергетиці, запропоноване «Батьківщиною», вже підтримала Федерація роботодавців України. Про це заявила Юлія Тимошенко під час виступу у Верховній Раді.

Окрім того, лідерка “Батьківщини” зазначила, це єдиний спосіб допомогти населенню, адже проєкт бюджету на 2021 рік взагалі не передбачає коштів для підтримки громадян та захисту промисловості від енергетичної кризи.

За її словами, назріває енергетична колосальна проблема.

Кризова ситуація в енергетичній сфері України пов’язана зі зростанням цін на енергоносії, каже Юлія Тимошенко. Окрім того, лідерка “Батьківщини” проаналізувала бюджет країни на 2022 рік, вона впевнена – його треба корегувати.

Вона відзначила, що такого бюджету в країні не може бути. Це бюджет безкінечного боргу, кожна третя гривня має бути віддана на борги.

Нагадаємо, під час погоджувальної ради Юлія Тимошенко представила план подолання енергетичної кризи. Він передбачає введення надзвичайного стану в енергетиці, припинення експорту природного газу з України, а також ухвалення законопроєкту «Батьківщини» про спрямування дешевого газу власного видобутку на потреби населення.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,