24.04.2024

Бігати день у день: надихаюча історія студентки з Тернополя

Креатор буд

Олена Калугіна – 20-річна студентка з Тернополя, яка щодня бігає впродовж півтора року. Дівчина каже – вже й не уявляє свого життя без бігу. Цього разу компанію їй склала журналістка Т1 новини – Міла Орлик.

Олена Калугіна – учасниця проєкту «365 днів бігу». Зазвичай, свій день вона розпочинає з пробіжки. День за днем, у дощ, мороз чи спеку – ця дівчина бігає. Зауважує – голодною на пробіжку ніколи не виходить. Сніданок важливий і необхідний, і, звичайно, має бути корисни. Не варто забувати і про воду. Олена розповіла, що біг змінив її життя. Окрім того, що це проносить задовлення, то ще і результати тішать.

А все розпочалося із Youtube. Дівчина побачила ролик про чоловіка, який бігав цілий рік. Олена надихнулась і, за збігом обставин, через кілька місяців її знайома влаштувала челендж. Долучитись Олена вирішила  без вагань.

За умовами челенджу бігати потрібно було кожного дня не менше 3-х кілометрів. Якщо ж погода була не сприятливою – то дівчина вирушала в зал. Щоденні пробіжки, каже Олена, відразу вплинули на самопочуття – вона рідше почала хворіти та, переконує, почувається набагато краще. До речі, на пробіжку Олена ніколи не бере ні воду, ні телефон, щоб нічого не заважало.

Олена каже, щоб почати бігати – не потрібно обирати певний день чи тиждень. Варто розуміти, яка ваша мета і втілювати її у життя.

Челендж Олени закінчився, але вона продовжує бігати. Їй це подобається. І якщо раніше робила це заради систематичності, то зараз, розповідає, вже бігає на результат. Щодня. За будь якої погоди та, навіть, самопочуття.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,